Close Frukost i Göteborg: 7 sätt att äga världen

Under denna morgon beskriver Andreas Ekström digitaliseringens sju största utmaningar och konfliktområden. Han visar vilka otroliga möjligheter som finns – mänskligt, socialt och affärsmässigt för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

Han berättar inspirerande och intresseväckande framtidens kultur, samhälle, ekonomi och de förändrande fenomen i samhället som kommer beröra såväl det offentliga som våra privatliv. Med strålkastarljuset både på det positiva och det negativa – på stora möjligheter och potentiella hot. Det handlar om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

Om föreläsaren:
Andreas Ekström arbetar som journalist på Sydsvenskan och har nått en internationell publik med sina föreläsningar om digitalisering. Han blev nominerad till Årets talare – Man 2017 och vann kategorin Årets talare – genombrott 2015. Han arbetar även som moderator och har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen. Andreas föreläsning på TED har setts av en miljonpublik världen över.

Välkommen!

Vår eventpartners:

Talarforum är en oberoende talarförmedling. Det betyder att man hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för just deras tillfälle. Ingen av de personer man förmedlar är anställda av Talarforum. Det är ett medvetet val då man vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas till varje tillfälle. Läs mer…

 

R

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…