Close Frukost i Malmö: Death by PowerPoint!

Välkommen till en intressant frukost som vi presenterar i samarbete med Dfind, Ranstad  och Antenn.

Lär dig skapa bra och innehållsrika PowerPoints som lyfter ditt budskap!

Under sin föreläsning belyser Andreas Olsson de främsta utmaningarna och fördelarna med att använda PowerPoint. En underhållande och fascinerande kunskapsresa genom de kognitiva grundvallarna som ska styra en presentation. Roliga, kreativa och inspirerande presentationer exemplifieras och varvas med tips och råd. Efter denna föreläsning kommer du inte att se på PowerPoint på samma sätt som tidigare och dina egna presentationer kommer nå nya höjder!

Ur innehållet:

  • Vad är bra och vad är dåliga PowerPoints?
  • Viktigt att tänka på.
  • Åtta designtips som baserar sig på kognition och neurologi.
  • Effekten av att använda bilder och hur du väljer rätt bilder.
  • Varför och hur kryddar man sin presentation så att åhörarna håller sig koncentrerade.

Om föreläsaren:
Andreas Olsson från presentationsteknik.com har gjort resan från att vägra presentera till att idag vara en av Sveriges populäraste och mest anlitade föreläsare och utbildare inom kommunikation, presentationsteknik och Death by Powerpoint.

Längst ned på denna sida kan du se ett smakprov där Andreas kollega David Phillips berättar om Death by PowerPoint.

Mycket välkommen!

Våra samarbetspartners:

Om våra samarbetspartners:

5563996387Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder som erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder Ranstad lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

Dfind består av specialistbolagen Dfind Executive, Dfind Finance, Dfind IT samt Dfind Science & EnDfindgineering. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, konsulting, interim management och executive search.

Antenn är specialister på omställning och prestationsutveckling. Man hjälper människor och företag att utvecklas och växa i förändring, att bli konkurrenskraftiga på marknaden och att vända förändringssituationer till något positivt.