Close Frukost i Malmö: Nycklar till framgångsrikt företagande och ledarskap

Thomas Ek berättar om hur han tillsammans med sin bror Peter, byggde upp ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken.

Missa inte chansen att ta del av Thomas spännande och lärorika berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Med innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Thomas Ek delar med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. Välkommen att lyssna till en spännande berättelse som ger dig mycket energi och inspiration.

Om föreläsaren:

Thomas Ek föreläser inspirerande om ledarskap, medarbetarskap, sälj/marknad och entreprenörskap. Han var 2017 nominerad till Årets talare – Man.

Vår eventpartners:

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

5563996387Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder som erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder Ranstad lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

Dfind består av specialistbolagen Dfind Executive, Dfind Finance, Dfind IT samt Dfind Science & EnDfindgineering. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, konsulting, interim management och executive search.

Antenn är specialister på omställning och prestationsutveckling. Man hjälper människor och företag att utvecklas och växa i förändring, att bli konkurrenskraftiga på marknaden och att vända förändringssituationer till något positivt.nbsp;