Close Frukost i Stockholm: Nycklar till framgångsrikt företagande och ledarskap

Thomas Ek berättar om hur han tillsammans med sin bror Peter, byggde upp ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken.

Missa inte chansen att ta del av Thomas spännande och lärorika berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Med innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring utmanade de alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt.

Thomas Ek delar med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. Välkommen att lyssna till en spännande berättelse som ger dig mycket energi och inspiration.

Om föreläsaren:

Thomas Ek föreläser inspirerande om ledarskap, medarbetarskap, sälj/marknad och entreprenörskap. Han var 2017 nominerad till Årets talare – Man.

Vår eventpartners:

VENUE81 som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen. Här skapas spännande event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring.

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…