Close Frukost i Stockholm: Death by PowerPoint!

Lär dig skapa bra och innehållsrika PowerPoints som lyfter ditt budskap!

Under sin föreläsning belyser Andreas Olsson de främsta utmaningarna och fördelarna med att använda PowerPoint. En underhållande och fascinerande kunskapsresa genom de kognitiva grundvallarna som ska styra en presentation. Roliga, kreativa och inspirerande presentationer exemplifieras och varvas med tips och råd. Efter denna föreläsning kommer du inte att se på PowerPoint på samma sätt som tidigare och dina egna presentationer kommer nå nya höjder!

Ur innehållet:

  • Vad är bra och vad är dåliga PowerPoints?
  • Viktigt att tänka på.
  • Åtta designtips som baserar sig på kognition och neurologi.
  • Effekten av att använda bilder och hur du väljer rätt bilder.
  • Varför och hur kryddar man sin presentation så att åhörarna håller sig koncentrerade.

Om föreläsaren:
Andreas Olsson från presentationsteknik.com har gjort resan från att vägra presentera till att idag vara en av Sveriges populäraste och mest anlitade föreläsare och utbildare inom kommunikation, presentationsteknik och Death by Powerpoint.

Längst ned på denna sida kan du se ett smakprov där Andreas kollega David Phillips berättar om Death by PowerPoint.

Mycket välkommen!

Våra samarbetspartners:

Om SATS:

SATS företagsavdelning hjälper ditt företag att lyckas med sin friskvård genom att kartlägga ditt företags behov och önskemål med skräddarsydda handlingsplaner. Läs mer…

Om morgonens träfflokal:

VENUE81 som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen. Här skapas spännande event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring.