Upplev mer på The Steam Hotel!

Söndag 9 december ordnar vi ett härligt event i samarbete med The Steam Hotel – en spektakulär destination med en helt ny sorts spa-upplevelse i absolut världsklass. Du som är medlem får nu chansen att uppleva detta fantastiska hotell. Mer information om denna härliga vistelse kommer inom kort.

Passa på att lära känna nya Close-kollegor, njuta av spännande mat och avslappnande bad. Mat och dryck till maten ingår kostnadsfritt. Vill du boka rum kostar det 500 kr.

Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig snarast när du får inbjudan i din mejlbox. Detta evenemang vänder sig till dig som medlem så du kan inte anmäla någon ersättare eller gäst denna gång.

Om Steam Hotel:

Steam Hotel är inte ett hotell. Steam Hotel är inte 18 våningar vid Mälarens strand. Steam Hotel är så mycket mer än 227 rum, ett 800 kvm stort spa, rooftop-restaurang med hisnande utsikt, konferensrum med plats för 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.