Upptäck nya Marstrands Havshotell – en fulländad destination i världsklass!

Njut av den bohuslänska skärgården – nära hav och häll!

Söndag 18 november ordnar vi ett härligt event i samarbete med Marstrands Havshotell. Du som är medlem får nu chansen att njuta av en härlig dag och kväll i en fantastisk omgivning. När du kommer dit i november får du uppleva det nya utbyggda havshotellet så detta vill du inte missa! Läs mer om utbyggnaden här.

Under din vistelse, får du chansen att lära känna nya Close-kollegor, njuta av spännande mat och avslappnande bad. Detta event ingår i ditt medlemskap så boende, mat och dryck till maten ingår kostnadsfritt.

Vi träffas kl 13 på Marstrands magnifika anläggning som är ett 4-stjärnigt superior hotell på Koön med utsikt mot Marstrandsön. Vi inleder dagen med lunch, under eftermiddagen och kvällen blir det tid för en skön promenad, mingel och en god middag. Självklart finns det även tid till att njuta av hotellets fantastiska spa-anläggning.

Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig snarast. Detta evenemang vänder sig till dig som medlem så du kan inte anmäla någon ersättare eller gäst denna gång.


Preliminärt Program:

Söndag 18 november
12:00-13:00 Samling på Marstrands Havshotell
13:00-14:00 Lunch
14:00-15:00 Teambuilding-aktivitet
15:00 Incheckning
15:00-17:00 Egentid med gott om tid att njuta av anläggningens SPA-avdelning
18:00-19:30 Teambuildning-aktivitet
19:30 Trerättersmiddag i Ottos kök som då kommer vara fyra gånger så stort som idag.

Måndag 19 november
07:00-09:00 Frukost och avresa

Om Marstrands Havshotell

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du lugn, luft, överraskande mat, ett salt spa, 98 rum med hög tillgänglighet och prisvärda paket för vardagar, kvällar, helger och högtider. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl bohuslänsk omtanke. Välkommen till ett saltare Marstrand. Under en timme från Göteborg.  Läs mer om Marstrands Havshotell