Annika R Malmberg: Kommunikationsteknik – skapa goda relationer i alla lägen

Hur når du fram med ditt budskap? Får du alltid det genomslag du hade tänkt dig?

Annika R Malmberg går igenom retoriska knep, effektiv presentationsteknik och säljande kroppsspråk så att du alltid når fram med ditt budskap.

Hon förklarar grunderna för effektiv retorik och argumentationsteknik samt ett antal centrala faktorer som påverkar mänskligt beteende. Annika kommer även visa på skillnader mellan olika personers färger/personprofiler och vad du bör tänka på när du kommunicerar med olika typer av människor för att verkligen nå fram.

Ur innehållet:

• Få genomslag – konsten att nå fram och få andra att lyssna, retoriska knep
• Andras upplevelse av vad som är professionellt agerande i olika lägen
• Grunderna i effektiv presentationsteknik, några praktiska tips
• Kroppsspråk – hur gör du för att påverka positivt?
• Svåra frågor och beteenden – hur undviker du att hamna i en försvarsposition?
• Hur hantera eventuella invändningar mot vår verksamhet eller de produkter vi presenterar, så att svaren blir positiva och till vår fördel under mötet
• Färger och personprofiler – på vilket sätt är människor olika och vad ska man tänka på för att nå fram?

Om föreläsaren:

Annika R Malmberg har under senare år seglat upp som en av Sveriges mest populära och anlitade talare. Genom åren har hon tränat och inspirerat tusentals människor till ökad personlig framgång och bättre konkreta resultat för företagen de jobbar på. Hennes förmåga att vara både professionell och personlig väcker uppskattning och intresse överallt, vare sig det är på managementnivå eller i produktionen. Annika har 20 års erfarenhet som ledarutvecklare och coach. Hon var under flera år ansvarig för enheten Ledarutveckling inom ISL Institute.