Michael Wolf: Nycklar till framgång

Denna gång får du chansen att lyssna till Michael Wolf. En unik möjlighet att möta en fantastisk företagsledare som tidningen Harvard Business Review 2014 rankade som världens 9:e bästa VD och lyssna till hans nycklar till framgång.

När Michael var vd för Swedbank handlade mycket av strategiarbetet om hållbarhet något som Michael kommer berätta mer om. Han kommer även diskutera hur du gör för att få ledningen på ditt företag att fokusera på CSR- och hållbarhetsfrågor.

Förutom tankar, idéer, råd och tips från Michael så kommer det att finnas utrymme att ställa frågor för att få tips för att utvecklas i din roll.

Dagens teman:

  • Ledarskap
  • Förändringsarbete
  • Hållbarhet och socialt ansvar

Välkommen till en spännande nätverksdag som ger dig viktiga nycklar för att ta ditt ledarskap och CSR-arbete till nästa nivå!

Om föreläsaren:

Michael Wolf har bakgrund från SEB Merchant Banking och Skandia och har varit VD för Intrum Justitia och Swedbank. Han är ordförande för Anna Lindh Akademin och sitter i Advisory Board för Idrott Utan Gränser. Under sina år på Swedbank startade han Unga Jobb och Äntligen Jobb samt namngav Nationalarenan till Friends.