Lars-Johan Åge: Konsten att komma överens

Nycklar till framgångsrik kommunikation och förhandling!

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt med andra människor är den största framgångsfaktorn i människans historia. Det är också avgörande för dagens IT-organisationer. Vi kallar det att komma överens.

Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte kunna komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska i form av mindre trivsel, stress, lägre resultat och missade möjligheter.

Under nätverksdagen ger Lars-Johan Åge dig nycklarna till framgångsrik kommunikation och förhandling. Oavsett om det är mellan beställare och leverantör, säljare och kund eller mellan medarbetare så är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Det handlar om att nå fram till andra människor och hitta lösningar som skapar bestående värden och viktigast av allt: se till att alla känner sig nöjda efteråt. Med Lars- Johans hjälp blir win-win happy-happy!

Det här får du med dig:

  • Ett verktyg för att genomföra framgångsrika förhandlingar
  • Förståelse för de avgörande faktorerna i en förhandling
  • Kunskap om de vanligaste misstagen
  • Strategier för att skapa bestående värden
Om föreläsaren:

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad på Harvard Law School. I sin forskning har han samarbetat med globala storföretag, amerikanska FBI och våra främsta diplomater.

Lars-Johan är författare till boken ”Konsten att göra affärer” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare. Dessutom blev han nominerad till ”Årets talare 2016”. Hans vetenskapliga modell är accepterad och publicerad i den internationella tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing. Läs mer om Lars-Johan Åge.