Linda Hammarstrand: Konsten att skapa och driva en prestationskultur!

Dagens föreläsare Linda Hammarstrand liknar organisationen vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin egen sträcka. Det som gör företag marknadsledande idag är medarbetarnas förmåga att samarbeta och deras kunskap om det vi gör. För att nå våra mål måste vi arbeta tillsammans och inte bara samtidigt!

Din verksamhets framgång ligger alltså i dina egna händer för företagskulturen är vanor och beteenden som syns direkt i slutresultatet. 

Linda kommer diskutera följande punkter under dagen:

  • Hur kopplar du värdegrunden till resultatet?
  • Hur skapar du en gemensam syn på service?
  • Hur premieras upplevelsementaliteten?

Välkommen till en spännande nätverksdag som ger dig konkreta verktyg för att skapa en högpresterande företagskultur!

Om föreläsaren:

Linda Hammarstrand är en mycket anlitad föreläsare och har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över på direkt uppdrag av Stenas ägare, Dan Sten Olsson. De senaste två åren har Linda arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon har ansvarat för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Numera är hon partner i Culture Academy och Service.