Lisa Ekström: Skapa en produktiv och rolig arbetsplats!

Har du roligt skapar du resultat! En rolig arbetsplats ger dig som ledare möjlighet att få fram det bästa ur dina medarbetare och teamet. Det handlar om att vara rak och säkra att vi når resultat utan att tappa hjärtat. Att genuint bry sig om sina kollegor och samtidigt vara tydlig. Att utmana komfortzoner – andras likväl som mina egna – för att få fram det allra bästa. Att vi alla – ledare och medarbetare – skapar en kultur där vi respektera att alla är olika, har olika roller och ett eget ansvar.

Dagens föreläsare Lisa Ekström blandar generöst och prestigelöst fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Med smittande energi och livsglädje engagerar och inspirerar hon på ett unikt vis. Du får med dig fantastiska tips och Lisa lär dig att svårt är kul!

Ur agendan:

  • Roligt skapar resultat
  • Komfortzoner
  • Roller och eget ansvar
  • Svårt är kul!

Om föreläsaren:

Lisa Ekström driver sedan åtta år det egna företaget Kamoja. Hon föreläser och arbetar framgångsrikt med mentorskap och förändringsarbete i stora och små organisationer. Med utmärkelser som “Årets Framgångsstipendium” (2007) för sitt förändringsarbete på SAS, “En av Sveriges hetaste talare” (tidningen Chef 2012), ”Årets talare” (2014) och “Stora Målpriset” (2015) utlovas en föreläsning som inte lämnar någon oberörd!