Magnus Penker: AI – möjligheter och hot!

Artificiell Intelligens (AI) debatteras flitigt och har av många pekats ut som en större förändringskraft än industrialismen. Under den här dagen får du lyssna till Magnus Penker som delar med sig av sina erfarenheter av att implementera artificiell intelligens i olika organisationer i hela världen Han berättar om de möjligheter AI ger, men även svårigheter och hot som måste hanteras.

Du lär dig grunderna i hur AI fungerar, vad det är, hur det kan användas, kryddat med flera humoristiska exempel och historier från verkligheten. Magnus berättar hur ditt företag kan ta sig an den nya tekniken, förbereda sig för konsekvenserna och framför allt anpassa din organisation för de kommande förändringarna detta kommer att medföra.

Välkommen till en spännande dag full av tankar, diskussioner och infallsvinklar kring förnekelse, passion, rädsla och mod kring kanske vår tids största fråga. Tillsammans med dina nätverkskollegor kommer du få diskutera frågeställningar om hur AI berör samhället i stort

Att fundera på innan vi träffas:

  • Kommer AI och robotarna ta över?
  • Hur löser vi de stora världsproblemen så vi inte går under?
  • Kan vi skapa en bättre värld och för vem då?

 

Om Magnus Penker

Magnus Penker är en internationellt anlitad managementkonsult, talare, författare och prisbelönt företagsledare (grundare av Ioonvation360) med fokus på disruptiv teknik och innovation. Han har blivit utsedd till Topp 100 CEO (2018) och Sveriges mest innovativa VD 2016. Hans böcker används på prestigeuniversitet så som Georgetown och Parson New School of Design. Magnus föreläser även regelbundet på internationella handelshögskolor och MBA program samt är en flitigt anlitad Key Note på större evenemang i Asien, USA och Europa.