Magnus Penker: Innovera och digitalisera dina affärsprocesser och affärsmodeller

Idag ändras spelplanen snabbare än någonsin. Affärsprocesser, affärsmodeller och tjänster digitaliseras. Så kallad ”disruptive technology” förändrar många gånger förutsättningarna i grunden; Über, NetFlix, Spotify, Skype och internetbanker är några exempel där ny teknik helt ändrat spelplanen. Det som efterfrågas idag är förmågan att stödja digital innovation av affärsprocesser, affärsmodeller, tjänster och ditt värdeerbjudande med siktet inställt på att stödja organisationens innovation och anpassning till vår tids globala och konkurrensutsatta marknad.

Ur agendan:

  • Innovera din affärsmodell och flytta dig från ”commodity” till nischspelare med stärkt position och förbättrade marginaler
  • Innovera din kanalstrategi med digital teknologi och ta kommandot i din bransch
  • Dra nytta av globaliseringens möjligheter och vänd utmaningar till strategiska fördelar
  • Ledarskap för den nya digitala och snabbrörliga eran

Om föreläsaren:

Magnus Penker är en internationellt anlitad managementkonsult med fokus på innovation och tillväxt. Han har nyligen avslutat sitt fjärde turn-around-case, denna gång som vd för Apples största svenska premium-reseller Digital Inn. Bolaget vände han på kort tid från kraftiga förluster till vinster genom innovation av affärsmodell, erbjudande samt kanalstrategi och satte därmed en ny standard för Apples internationella premiumkanal. Magnus föreläser även regelbundet på internationella handelshögskolor och MBA program, är flitigt anlitat Key Note på större evenemang inom innovation, entreprenörskap och tillväxt samt har skrivit flera internationella bästsäljande böcker och artiklar om affärsutveckling, IT och innovation.

Nätverkande och erfarenhetsutbyte

På nätverksdagen kommer du att få erfarenhetsutbyte, nya kunskaper och insikter. Vi nätverkar och debatterar tillsammans under dagen i små och stora grupper. Vi ventilerar frågor, utbyter erfarenheter och idéer med varandra, både i ämnen som du själv vill ta upp samt frågor som är kopplade till dagens föreläsning.