Navid Modiri: Ta nästa steg i arbetet kring mångfald!

Enligt dagens föreläsare Navid Modiri påstår sig många organisationer jobba med mångfald, medan det i själva verket visar sig att de bara har en mångfaldspolicy som ingen har tittat på̊ eller använder. Ofta tror organisationen att mångfald är att anställa två̊ människor med invandrarbakgrund och att det sen är klart.

Så varför ska du arbeta med mångfald? I en värld som blir mer och mer ihopkopplad och människor som rör sig fritt mellan kontinenter blir det allt viktigare att förstå hur vi kan arbeta med olikheter som en styrka. För att kunna göra det behöver vi förstå vad vi menar när vi pratar om mångfald, och vilka vinsterna är för företag som arbetar med begreppet som en kontinuerlig process och inte bara som en kul sak. Mångfald är inte ett diplom du har på väggen. Det är något du uppnår genom att utmana normer och strukturer, och det kommer att vara besvärligt.

Denna nätverksdag är perfekt för dig som är beredd att utmana dig själv och din omvärld för att ta nästa steg i arbetet kring mångfald.

Om föreläsaren:

Navid Modiri är kreatör, artist, föreläsare och samtalsaktivist som arbetar med samtalet som verktyg och hur vi kan bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. Han har stått på scen sen han var 16, varit programledare i P3 och i Sveriges television med ”Filmkrönikan” och ”Diktatorn” samt gjort hundratals framträdanden som föreläsare och med sitt band ”Navid Modiri & Gudarna”.

Navid älskar att ställa nyfikna frågor, sätta igång människors fantasi, få oss att tänka på förändring och framtid och använda vår kreativitet för att skapa en bättre värld. 2009 fick han Stora bloggpriset för sin blogg ”365 saker du kan göra”, vann priset som årets kommunikatör och blev nominerad till Stiftelsen Konungens ledarskapspris.