Susanne Pettersson: Dra åt samma håll

Den stora utmaningen i alla organisationer är att få människor att samarbeta och dra åt samma håll. I framgångsrika företag får man ofta höra ledningen säga: ”Vi har sådan tur som har så bra medarbetare. Det finns så mycket engagemang, energi, vilja och kraft hos alla.” Och medarbetarna brukar ofta säga att: ”Vi har haft turen att hamna på rätt plats där vi får nyttja vår fulla potential” I dessa organisationer finns det en gemensam kultur som alla lever efter. I organisationer som inte fungerar drar alla åt olika håll. Ingen vet riktigt vad som gäller och alla kör sitt eget race. Här råder det dålig stämning, mycket konflikter och det finns ingen gemensam kultur att leva efter.

Under denna nätverksdag kommer du med mycket skratt och allvar få ytterligare kunskaper om vad som bidrar till att människor drar åt samma håll så att de både kan må och prestera bra!

Ur agendan

  • Att skapa en gemensam kultur
  • Tillstånd smittar
  • Systematiskt tänkande
  • Tydlighet är A och O
  • Syfte, vision, värderingar och mål

Om föreläsaren

Susanne Pettersson arbetar med förändringsprocesser. Som kommunikolog är hon specialtränad att känna igen vilka nycklar som leder till framgång oavsett bransch och systemnivå, samt vilka förändringar som ska till för att det ska bli succé! Susanne är en mycket efterfrågad och hyllad föreläsare, samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum på Bosön och är författare till succéböckerna ”Leda med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig” och ”Bryt ihop och Kom igen”.