Thomas Lundqvist: Bli en bättre ledare och chef

Få alla medarbetare att dra åt samma håll, ta del av välbeprövade metoder och säkerställ att ditt ledarskap förändras till det bättre. Missa inte föreläsaren Thomas Lundqvist framgångsrecept!

Han ger insikter och kunskaper om ett aktivt ledarskap både nedåt och uppåt i verksamheten. Du får alltså tips på hur du även påverkar dina överordnade i rätt riktning. Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg och insikter om hur människan fungerar får du kunskaper av Thomas som kan utveckla ditt ledarskap – för alltid.

Thomas tar även upp frågan om varför det är så svårt att bli chef över tidigare kollegor, förklaringen till detta kommer nog att ge dig en tankeställare.

Om föreläsaren:

Thomas är en av Sveriges främsta föreläsare och utbildare inom ledarskap. Han nominerades till Årets Chef två år i rad när han arbetade som vd på Junibacken.

De senaste åren har han skrivit boken Bli en bättre ledare som nominerades till årets HR-bok 2013 samt böcker som Bli en aktiv ledareLätt att leda och Det biologiska ledarskapet