Tomas Danielsson: Smart och effektiv!

Tomas Danielsson – ”Stressdoktorn” tar dig med på en resa in i ett arbetsliv i ständig förändring. Han lär dig hur du ska förhålla dig till den nya tekniken med ständig tillgänglighet. Tomas belyser även samspelet mellan arbetsliv och det privata livspusslet och lär dig förstå hur vår hjärna kan programmeras på ett smart sätt genom enkla verktyg och levnadsregler.

 

Med trygg hand guidar Tomas dig mot ett arbetsliv där alla trivs, känner arbetsglädje och hjälper varandra med rätt sorts gränssättningar för att undvika psykisk ohälsa.

Välkommen!

Om föreläsaren:

Tomas Danielsson är beteendemedicinare med fokus på ett arbetsliv i ständig förändring. Som föreläsare har han inspirerat såväl grupper, som hela arbetsplatser, och specifikt ledare. Han startade Sveriges första psykiska friskvårdsprojekt tillsammans med kommuner och landsting i Örebro. Under åren som gått har han följt samhällsutvecklingen och individens förändrade villkor såväl privat som i arbetslivet. Han har skrivit fyra böcker, senast ”Smart och Lat” på Nordstedts förlag. Läs mer…