Ekonomichefer

Nätverk för ekonomichefer som träffas i Stockholm

Close har tre ekonomichefsgrupper i Stockholm. En av grupperna är relativt nystartad, kontakta Patrik Fredriksson om du vill bli del av denna nya grupp som redan hunnit träffats några gånger.

Våra övriga ekonomichefsgrupper i Stockholm är två av våra äldsta nätverk med CFO:s och ekonomichefer från stora och medelstora företag inom olika branscher och industrier. Sedan 2002 har vi med lättsam stämning diskuterat ledarskapsutmaningar hellre än Excelkalkyler. Vi har högt i tak och ett stort intresse för att både hjälpa andra och diskutera egna utmaningar.

Kontakt

Detta kan du förvänta dig

 • Värdefulla relationer
 • Stort och starkt kontaktnät
 • Omvärldsbevakning av din yrkesroll
 • Kunskapsutbyte med erfarna chefskollegor
 • Avslappnade och professionella mötesforum
 • Inspirerande föreläsningar med aktuella teman
Jag vill veta mer!

"Motiverande föreläsning med
aha-upplevelser!"

Roger Johansson , Ekonomichef, Kungsleden

Jag är intresserad av nätverket!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anmälan Informationsfrukost

 • Under våra informationsträffar berättar Niklas Grewin, VD på Close, om fördelarna med ett starkt bollplank och vad vi gör för våra medlemmar. Du får gott om tid att ställa frågor och berätta vad du vill få ut av ett nätverk.
 • Berätta gärna om du har någon matallergi.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"Close är
professionella!"

——

Monica Lundqvist
Ekonomichef
Bolagsverket

Vad tycker andra?

"Det bästa med nätverksdagen är all inspiration och att möta människor från olika branscher och organisationer med liknande arbetsuppgifter."

——

Isabella Christiansson, Ekonomichef, Martin Olsson Cashar

”Det är alltid intressanta ämnen på Close nätverksträffar, frukostföreläsningar och kvällsevent.”

——

Anneli Lundin, Ekonomichef, Ticket Leisure Travel Group

"Det bästa från nätverksdagen är att få tänkvärda saker för både jobbliv och privatliv."

——

Åsa Lundbäck, Ekonomichef, Brightstar 20:20 Mobile

"En paus i vardagen som ger inspiration och tid för eftertanke."

——

Maria Folke, Ekonomichef, Stockholms läns landsting

"Close för mig handlar om relationer. När jag som föreläsare kommer till en Close-dag känns det i luften att de gruppansvariga arbetar mycket hårt för att medlemmarna ska känna sig sedda och delaktiga. Det är inget påklistrat utan genuint och äkta."

——

Ulf Lidman, Föreläsare och inspiratör

”Jag har i många år haft den stora förmånen att få vara föredragshållare för Chefsnätverket Close. Jag minns hur glad och stolt jag var första gången som jag fick äran att medverka. Jag hade av kollegor fått höra hur välordnat och bra arrangerat dagarna brukade vara så jag hade höga förväntningar. Dessa förväntningar överträffades med råge!”

——

Susanne Pettersson
Förändringskonsult och idrottspsykologisk rådgivare

Vad händer på Close?

Kommande nätverksträffar

Övriga event


Close Frukost i Stockholm: Det moderna ledarskapet – hitta lösningen hos dina medarbetare!

Enligt Ulf Lidman är ett ledarskap som lockar fram förändring, motivation och lösningar hos dina medarbetare mer effektivt än ett styrande sätt att leda. Hans evidensbaserade föreläsning ger dig nya tankar och en modell som du kan börja använda direkt i ditt ledarskap.

Läs mer

Close Frukost i Stockholm: Börja resan mot det nya arbetslivet – utveckla medarbetarupplevelsen!

Heléne Lidström berättar hur du gör för att ställa om från att arbeta med enskilda delar av medarbetarnas arbetssituation till att se medarbetarupplevelsen som en sammanhängande helhet, och hur du får människor att ändra beteenden för att arbeta smartare och mer effektivt!

Läs mer

Detta ingår i din medverkan

01

Nätverksdagar

Våra nätverksgrupper träffas fyra heldagar per år, en gång varje kvartal. Under dessa dagar hjälper medlemmarna varandra med aktuella utmaningar, samt lyssnar till Sveriges bästa föreläsare med ämnen kopplade till yrkesrollens utmaningar.

Vi träffas i trevliga och avslappnande miljöer i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö. Grupperna består av en bred mix av branscher och företag, som är verksamma både nationellt och internationellt. Några av föreläsarna har varit Alice Bah, Annika R Malmberg, Stefan Einhorn och Stefan Hyttfors.

02

Frukostföreläsningar

Till våra frukostföreläsningar träffas alla av ämnet intresserade medlemmar, oavsett yrkesroll. Till dessa frukostföreläsningar kan medlemmarna ta med en kollega, eller skicka en kollega i sitt ställe.

Dessutom får du som medlem inbjudningar till sex till åtta frukostföreläsningar per år i Stockholm, Göteborg och Malmö. Några av föreläsarna har varit Hillevi Engström, Marie Ryd och Michael Wolf.

03

Inspirationskvällar

Våra mycket uppskattade kvällsevenemang äger rum två gånger per år i alla våra tre regioner. Kvällarna bjuder på en rejäl dos av inspiration och trevligt umgänge.

Till inspirationskvällarna kan du som medlem ta med dig upp till fyra gäster från såväl ledningsgruppen, kollegor eller familjen för att verkligen fylla på med energi. Några av föreläsarna dessa kvällar har varit, Kjell Enhager, Fredrik Härén och Jana Söderberg.

04

Specialevenemang

Under dessa evenemang försöker vi på Close tillsammans med olika samarbetspartners några gånger per år bjuda på det där lilla extra för våra medlemmar.

Förutom att umgås och ha trevligt så är också tanken med dessa tillfällen att du som medlem ytterligare ska knyta kontakter inom nätverket.

Ett specialevenemang kan vara goda middagar, spa-helger, invigningar och möten med människor i mindre sammanhang. Vi har bland annat besökt Djurönäset, Rånäs slott, Stenungsbaden Yacht Club, Ystad Saltsjöbad, och Marstrands hotell.

05

Juridisk rådgivning

Close-medlemmar har tillgång till inledande konsultation kring rättsläget i såväl yrkesmässiga som privata ärenden när hjälpen behövs. Samarbetet med Cross Advokater omfattar alla frågor förutom skattefrågor. Byråns specialområden är affärsjuridik, arbetsrätt, arvsrätt, bolagsjuridik, boutredningar, brottmål, entreprenadjuridik, familjerätt, fastighetsrätt, försäkringsrätt, hyresrätt och skadeståndsjuridik.

06

Chefscoachning

En av Sveriges erkänt främsta chefscoacher Petra Ervanius finns tillgänglig för dig som medlem när det kommer till konsultation inför utmanande och svåra situationer.

07

Personlig medlemsservice

Personlig medlemsservice innebär konkret medlemmens länk till hela nätverket och alla medlemmars kompetens, varje dag. Alla nätverksgrupper har en ansvarig på Close, som hjälper medlemmarna med sina utmaningar genom att förmedla och koppla samman kompetens inom nätverket.

Gruppansvariga arbetar också aktivt för att hela tiden säkerställa så stort deltagande som möjligt och att du som medlem får en så stor utväxling som möjligt av ditt medlemskap.

08

Erfarenhetsutbyte

Erfarenhetsutbytet (Close-tiden) är en del som äger rum under nätverksdagarna som alltid är mycket uppskattad av deltagarna. Indelade i mindre grupper får du som medlem möjlighet att både ge och få feedback på dina och andras yrkesrollsutmaningar. Den här tiden är ovärderlig för många av våra medlemmar då de kan få konkreta tips och råd av andra som har liknande erfarenheter.

”Riktiga chefer med riktiga erfarenheter”, och om det är något vi sett inom nätverket, så är det hur stor vilja det finns till att hjälpa andra. Dessutom sätter det medlemmarnas egen kompetens på kartan. Tiden för erfarenhetsutbytet fördelas jämnt mellan deltagarna och är inte moderatorledd.

Vanliga frågor

 • Är det endast chefer i grupperna?

 • På vilket sätt gynnar nätverkande i Chefsnätverket Close min verksamhet?

 • Vad förväntas av mig?

 • Var äger träffarna rum?

 • Hur ofta träffas gruppen?

 • Hur stora är grupperna?

 • Hur ser en nätverksdag ut?

 • Vilka andra medverkar i den grupp jag är intresserad av?

 • Hur väljer ni föreläsare?

 • Varför blir jag kontaktad av er?

 • Vad kostar medverkan i Close?

Fler frågor?

Undrar du över något? Varmt välkommen att kontakta oss antingen via e-post eller telefon!

E-post: info@close.se
Tfn: 08-505 297 00

Medlemsambassadörer
Ekonomichef
Stockholm

Vi är ambassadörer för ekonomichefsgruppen och representerar chefsgrupp 1 som träffas i Stockholm.

Hör av dig till oss om du vill få medlemsperspektivet på nätverkandet i Close.

För att komma i kontakt med oss kan du antingen maila gruppansvarig Patrik, eller klicka på Linkedin-länken och skicka oss ett InMail.

 • Lars Lewin

 • Ekonomidirektör

 • Volvo Construction Equipment

 • Linkedin

 • Ulrika Lidman

 • Ekonomi- och personalchef

 • Aerosol Scandinavia

 • Linkedin