Våra samarbetspartners

 

Star for Life logo samarbetspartner Chefsnätverket Close

Chefsnätverket Close stöder sedan starten av 2012 organisationen Star for Life. Det görs både genom arrangemang av event och information till nätverkets medlemmar, samt genom av vi är med och sponsrar Kwa-Giba High School tillsammans med Awesome Group och Sydafrikaresor. Se filmklipp från invigningen av skolan!

Star for Life arbetar aktivt i den befintliga skolstrukturen i Sydafrika och Namibia. Två gånger per år i tre år håller Star for Life workshops där de undervisar elever och lärare i hiv- och aidskunskap samtidigt som de inspirerar till att utveckla mål och framtidsvisioner. Syftet är att uppmuntra såväl lärare som elever att leva ett hälsosamt liv utan aids och att kunna uppfylla sina drömmar.



Jusek logo samarbetspartner Chefsnätverket Close

Vi samarbetar även med Jusek. Du kan läsa mer om vårt samarbete här.

Jusek är det ledande akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Ett fackförbund som stärker medlemmarnas konkurrenskraft genom hela karriären. Med omfattande medlemsservice och råd vid förändringar stöttar förbundet varje individ. Jusek utvecklar kontinuerligt verksamheten för att stärka medlemmarnas ställning på arbetsmarknaden.



Berghs logo samarbetsparter Chefsnätverket Close

Chefsnätverket Close i samarbete med Berghs School of Communication delar ut ett gemensamt stipendium.

Ett omfattande nätverk kan många gånger vara avgörande i fråga om att nå drömjobbet. I ett samarbete med Berghs School of Communications delar Chefsnätverket Close ut stipendier till studenter, som ges möjlighet att nätverka och knyta kontakter med redan etablerade chefer.

Stipendierna omfattar ett års medlemskap i Chefsnätverket Close i syfte att möta chefer för att få kunskap, inspiration och kontakter i näringslivet.

Följande studenter fick stipendiet:

2015: Sofia Strid och Victoria Persson.

2014: Maria Ströman, Erik Ask, Anna-Clara Zell, Annika Hultgren, Henrietta Fromholtz och Lisa Wirenfelt.

I samarbetet mellan Close och Berghs ingår utöver stipendierna även gemensamma föreläsningar och workshops med inriktning mot ledarskap.

Läs mer om vårt samarbete här.